Loading...
Buffé 1
APRIL Hej! Här kommer ett oläskigt sätt att sänka
ditt klimatavtryck. Byt ut yoghurten mot havregurt* till mellis. Eller mjölken mot havredryck* när du lagar pannkakor. Sannolikt kommer du tycka att det är minst lika gott redan första gången. Eller så kräver det lite tillvänjning. Då kan du byta tillbaka till den komjölksbaserade produkten nästa gång. Och återgå till havre nästnästa. På det igen bara. *Klimatavtryck enligt CarbonCloud. Oatly Havregurt Turkisk: 0,64 kg CO2e/kg. Oatly Havredryck Mellan: 0,27 CO2e/kg.
Buffé MAJ Trenden, råvaran och matkulturen att utf
orska just nu.
Buffé PRIMA PRIMÖRER Nu dignar grönsakshyllorna av
säsongens alla härliga primörer. Här är all inspiration
Buffé MATPIONJÄRERNA Buffé har besökt Köpings Must
eri där must och hantverkscider pressas av sällsynta äpp
Buffé SOLIGA STENFRUKTER Salt och sött i en salig
kombination! Låt saftiga stenfrukter förgylla sommarköke
Buffé STORA DRÖMMAR OM SMÅ KAKOR Något alldeles ex
tra att fylla kakburken med: ta del av bakdrottningen Ca
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör visar hur d
u håller huvudet kallt i sommar. Ledtråd? Frisk melonsor