Loading...
Buffé 1
Buffé MAJ Trenden, råvaran och matkulturen att utf
orska just nu.
Buffé PRIMA PRIMÖRER Nu dignar grönsakshyllorna av
säsongens alla härliga primörer. Här är all inspiration
Buffé MATPIONJÄRERNA Buffé har besökt Köpings Must
eri där must och hantverkscider pressas av sällsynta äpp
Buffé SOLIGA STENFRUKTER Salt och sött i en salig
kombination! Låt saftiga stenfrukter förgylla sommarköke
RÅVARA I FOKUS MINIPIZZOR MED PLOMMON, TALEGGIO O
CH PISTAGENÖTTER 8 MINIPIZZOR / 30 MIN INGREDIENSER 400 g färdig pizzadeg, gärna surdeg ¾ dl crème fraiche 250 g taleggio 2 stora plommon 1 msk hackad färsk timjan ½ dl hackade pistagenötter flingsalt flytande honung GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 250 °C. Dela degen i 8 bitar och kavla eller dra ut till små runda bottnar och lägg på en bakpappersklädd plåt. Bred på crème fraiche. Bryt taleggio i bitar och fördela över. TIPS! 2. Dela och kärna ur Har du fast honung hemma? Värm den kort tills den blir flytande. Istället för taleggio kan du välja någon annan krämig, smakrik ost, exempelvis chèvre. 27 BUFFÉ #05/2021 plommonen. Skär i tunna skivor och fördela på pizzorna. Toppa med timjan. 3. Grädda i mitten av ugnen 5–10 minuter. Strö över nötter och lite flingsalt. Ringla över honung. Skär i bitar och ät direkt.
Buffé STORA DRÖMMAR OM SMÅ KAKOR Något alldeles ex
tra att fylla kakburken med: ta del av bakdrottningen Ca
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör visar hur d
u håller huvudet kallt i sommar. Ledtråd? Frisk melonsor