Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 1. Klyv kycklingen utmed ryggraden o
ch marinera den, helst i ett dygn. 2. Blötlägg bönorna över natten. 3. Finhacka lök och vitlöksklyfta. Tärna paprika och salladslök. Lägg bönor, lök och vitlök i en kastrull. Täck med vatten och lägg i kycklingbuljongtärningen. Låt bönorna sjuda under lock i 40 minuter. Smaksätt med salt och svartpeppar. 4. Lägg den marinerade kycklingen på bar-b-q-grillen och beräkna 30 minuter per sida. 5. Skala och skiva avokado, sallad och rödlök. Lägg på separat fat. Buffé -71997 6. Rör ner majs och paprika i bönorna strax före servering. Servera kycklingen upplagd på ett fat med bönor och grönsaker samt bröd. MAKRILL MED POTATISSALLAD 4 makrillfiléer med skinnsidan kvar INKÖPSSTÄLLEN: Jonas Borssén har gett ut en bok som heter Eat the Heat, en kokbok som skjuter skarpt med chilipeppar. Förlag: Rabén Prisma. Grillutrustning kommer från butiken BBQ & Chili Cornpany, tel: 08-1600 02. Tallrikar och skålar från Blås & Knåda, tel: 08-642 77 67. 1 sats rabarber-glaze TILL SALLAD: 500 g kokt färskpotatis 2 selleristjälkar 5 salladslökar 1 färsk jalapeno 1 huvud lollo rosso eller annan sallad DRESSING: 1/2 d l citronsaf t 1/2 dl olivolja salt och peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten. 2. Skiva selleri och salladslök. Finhacka jalapeno och sallad. 3. Rör ihop dressingen. Smaksätt med salt och peppar. Slå på dressingen över den varma färskpotatisen. Vänta med att blanda potatisen med övriga ingredienser till strax före servering. 4. Salta och peppra fiskfileérna. Grilla dem under lock, beräkna 2 minuter per sida. 5. Pensla på rabarber-glaze på vardera sidan precis före servering och servera genast tillsammans med potatissalladen. 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32