Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 1OTO:ALBERT HÅKANSSON Vegetarisk^^om
det svänger om.. • GRÖNA BLAD CATHRINE SCHUCK SERVERAR VEGETARISK MAT SOM DET SVÄNGER OM... Sommaren är full av gröna blad som går att äta. Jag brukar hålla mig till salladsblad och färska örter av olika sorter. Men visst händer det att de späda maskrosbladen hamnar i en sallad eller att de goda nässelbladen blir till en paj eller soppa. "Bladmaten" här är små salladsdolmar fyllda med purjo och svamp, en knallgrön sommarsoppa med rostad paprika och en ljummen sallad med örtaioli.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32