Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Bild 5: Revbensspjäll med grillad ma
js, potatis och två sorters paprikadressing. PAPRIKADRESSING 1 paprika 1 msk olja 1 msk finhackad lök 2 dl vatten 1 msk kycklingfond • Kärna ur paprikan och skär den i mindre bitar. Hetta upp oljan i en liten kastrull och fräs lök och paprika. Tillsätt vatten och kycklingfond. Koka paprikan helt mjuk. Mixa. Gör gärna flera paprikadressingar i olika färger. Tyvärr blir dressing på grön paprika inte särskilt lyckad. Vill du ha en grön sås, prova gräslöksoljan i stället. Bild 6: Kokt päron med rabarbersås och balsamdressing. Till sommarens fruktdesserter passar det bra med en vaniljdoftande rabarbersås. Skön brytning och vackert mönster blir det med prickar av sås som görs av sammankokt balsamvinäger. Andra frukter som passar bra att koka i rabarberlag är plommon, persikor och nektariner. KOKTA PÄRON & RABARBERSÅS 4 päron skalen från 2 rabarberstänger 1 liter vatten 2 1/2 dl socker 1/2 vaniljstång • Koka upp vatten och socker. Snitta vaniljstången på längden och lägg i den och rabarberskalen. Koka päronen mjuka i lagen. Ta upp päronen. Koka samman lagen till 2 1/2 dl. Det tar ca 45 minuter. Lä^ ett päron på varje tallrik. Ringla över rabarbersås och dekorera med balsamvinägersås. BALSAM VINÄGERSÄS 2 dl balsamvinäger • Koka ihop balsamvinägern tills 1/2 dl återstår. Det tar ca 20 minuter. Passa noga! Använd en enklare sorts balsamvinäger. De exklusiva varianterna är så koncentrerade i sig att de är svåra att koka ihop. Curryolj a Rabarbersås
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32