Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17 sr vniHUvf ev ! 0\y ÅA\ e n fl y Ta
2 I hallon och 6 dl strösocker. Rensa bären och skölj om det behövs. Varva med sockret i en gryta, koka upp långsamt och låt koka i 15 minuter. Rör i grytan då och då. Tag av grytan och skumma väl. Låt sylten stå och svalna en stund, häll upp på varma rengjorda burkar, förvara i kylskåp och njut när du har lust! Om du vill ha en extra hållbar sylt tillsätt 2 krm natriumbensoat i lite av den varma sylten. Blanda med resten av sylten. *) Det blir lika gott med jordgubbar, björnbär, vinbär, blåbär och hjortron ^SOCKE R RING GÄRNA 020-74 02 00 OM DU VILL HA FLER ENKLA RECEPT!
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32