Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Att grilla ska vara enkelt, och har
INDISK SALLAD FÖ R 6 PERSONE R 3 stora morötter 1 stor gul lök 3 krm salt nymald svartpeppar 4 tsk farskpressad citronjuice 1-2 krm kajennpeppar V2-I tsk finriven, färsk ingefara GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala och skiva morötterna på längden med en osthyvel, eller skär tunna band med en vass kniv. 2. Dela morotsskivorna i 3-4 cm långa bitar. Strimla dessa. 3. Skala och dela löken genom fästet. Skär tvärs över i ca 3 mm tunna skivor/halvmånebitar. 4. Ge morotsstrimlorna och löken ett kort uppkok. Kyl snabbt i kallt vatten. Låt rinna av väl. 5. Blanda med resten av ingredienserna. Salladen kan med fördel seneras ljummen till olika grillrätter, gärna till grillspett såsom shish kebab och shish kötte. man förberett köttet genom att marinera det är smaksättningen i stort sett klar. Sen är det bara att låta grillvärmen göra resten. På bilden ser vi olika spett samt helgrillad entrecöte som vi ger recept på. Korvarna är av köttig och smakrik sort. Behöver inget recept. Revbensspjället har penslats med en sojasås under grillningen. Passande grilltillbehör är tex indisk sallad, guacamole, tzaziki (grekisk gurkyoghurt) och chilistark tomatsalsa samt en böngryta.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32