Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 • J D i r Av Tony Wallin & Pepe - 1
r J c J 1 - H 1 1 r Nilsson Minikrustader är tacksamma att fylla med olika röror och servera som tilltugg, men det går även att använda grönsaker som t ex zucchini . Zucchinifantasi 3 zucchini ä ca 200 g/s t 50 g kallrökt lax 1 tub pepparrotsvisp ä 65 g 2 dl finhackade räkor Skär bort ändarna och dela zucchi - nin i två bitar. Tryck ut et t hål i mitten med en äppelpipa. Koka zucchi - nin i 5 minuter. Kyl , torka noga. Hacka laxen . Blanda med pepparrotsvispen och räkorna. Den som gillar starka smaker tillsätte r lite riven pepparrot. Fyll zucchinicylind - rarna med blandningen. Låt ligga kallt en stund före serveringen . Skär zucchinicylindrarna tvärs över i cm-tjocka skivor. FISKSOPPA FÖ R 4 PERSONE R 150 g havskattfilé, alt torsk 150 g laxfilé 150 g sejfilé 150 g skalade räkor SOPPAN : V2 purjolök 1 gul lök 50 g rotselleri 1 palsternacka 3 stora potatisar 2 dl vispgrädde 4 dl kokosmjölk, alt se tips 6-7 vitlöksklyftor saft av 3 lime eller 1V2 citron 1 msk hackad färsk koriander Vt msk curry 2 msk sirap salt, peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Strimla purjolöken. Skala och hacka lök, rotselleri, samt palsternacka. Skala och tärna potatisen. 2. Lägg i grönsakerna med grädde och kokosmjölk i en stor gryta. Låt koka i ca 20 minuter. 3. Pressa i vitlöken i soppan och rör ner lime-/citronsaften. Krydda med koriander, curry, sirap, salt och peppar. 4. Skär fisken i mindre bitar/tärningar. Lägg dem i soppan. Låt koka ytterligare 2-3 minuter. Lägg i räkorna strax innan servering. Tips! Lgen kokosmjölk: Koka 100 g kokosflingor i 3 dl vatten. Sjud i 5 minuter. Mixa alltsammans till en slät kokosmjölk. Ansjoviskrustader 4 ägg 1 burk ansjovisfilé ä 125 g 1/ 2 dl finhackad rödlök 2 msk fettfri majonnäs 20 små krustadskal Hårdkoka äggen . Kyl dem. Skala, dela och peta ur gulorna. Finhacka äggvitorna och ansjovisen. Blanda med rödlöken, äggulorna och majonnäsen till en smidig smet . Spritsa smeten i krustadskalen . Garnera med t ex rödlök och en dillkvist .
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32