Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 ^ag a minuter , allts å den ti d de
t ta r at t kok a pasta , +» DO «J K) r i Tonår s — ra o DO H +» +» + » :« 5 rf O O + » - Q r O « J ra DO o ta •p rH :o H ORIENTALISK KASSLERPANNA FÖR 4 PERSONER 500 g kassler 4 röda lökar 3 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 1 dl hot mango chutney idealmjöl till redning olja till stekning 1 burk minimajs, ca 400 g H y> o rf +» +» 4) PARISARE FÖR 1 PERSON -P •H • •H h «s rf >s DO •3 1) «J O •H 1 hamburgare ä 150 g olja till stekning salt, vitpeppar 1 skiva formbröd läg g GÖR SÅ HÄR: 1. Stek hamburgaren på medelvärme i lite olja. Salta och peppra. Ta upp och lägg i alfolie så att den håller värmen. 2. Hetta upp lite olja och stek brödet. Sänk värmen. Stek ägget. Salta. 3. Lägg hamburgaren på brödet och överst ägget. Ketchup och saltgurka är gott till. 9 9 Ensa: .emma 3. Hetta GOR SA HAR: 1. Skär kasslern i 1/ 2 cm tjocka stavar. Skala och skiva löken. 2. Koka upp vattnet. Tillsätt buljongtärningen och chutneyn. Vispa ner lite mjöl. Koka upp under omrörning. upp olja gryta/stekpanna/wok. i en Bryn kasslern i omgångar. Ta upp. Stek löken hastigt, utan att den tar färg. Häll över lite sås och låt den småfräsa i några min. 4. Tillsätt minimajsen, kasslern och resten av såsen . Koka upp. Servera gärna med ris.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32