Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 SUBS & WRAPS Bröd och pålägg blir en
hel måltid om vi väljer rätt ingredienser. Submarines eller subs är bröd av baguettetyp som man fyller med grönsaker, charkuterier och olika röror. Wraps, eller wrappers som det egentligen heter, är ett mjukt följsamt bröd med pålägget inslaget som i ett paket. Givetvis kommer Subs & Wraps från USA. AV GUNILLA BLIXT FOTO: PEPE NILSSON ROAST BEEF WRAPPER 4 tortillabröd 300 g rostbif f strimlad isbergssallad solrosskot t PICO DE GALLO: 1/2 röd lök 1 sto r bifftomat 1/2 grön chilifrukt 1/2 kruka färsk basilika eller färsk koriander 4 msk limesaft 1 tsk salt ev 1 mogen avokado GÖR SÅ HÄR: 1.Tärna tomaten, skala och finhacka löken. 2. Finstrimla/finhacka chilifrukt och basilika/koriander. 3. Blanda samman detta och pressa limesaft över. Krydda med salt. 4.0m du vill ha med avokado, tärna den och blanda i. 5. Lägg isbergssallad på tortillabröden. 6. Fördela rostbiffen och pico de gallo ovanpå. 7. Garnera med solrosskott. Svep brödet om fyllningen. HAM & COLESLAW SUB 4 minibaguetter 350 g kokt skinka salladsblad COLESLAW: 7 dl finstrimlad vitkå l 11/ 2 dl majonnäs 1 tsk socker 1/2 tsk salt 1 tsk pepparrot 1 morot 1/2 röd lök GÖR SÅ HÄR: 1. Koka upp 1 liter vatten i en kastrull. Lägg i den strimlade vitkålen, sjud i några sekunder. Häll av och kyl kålen under rinnande kallt vatten. 2. Blanda samman majonnäs, socker, salt och pepparrot. 3. Skala morot och lök. Skär moroten i minimala tärningar och finhacka löken. 4. Blanda den kalla kålen, majonnäsen, moroten och löken. 5. Skär av locket på baguetterna. Bottna med salladsblad. Fördela skinkan. Lägg på coleslaw och sätt dit locket. Svep mackan i silkespapper.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34