Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 ingefära. Fräs detta i oljan utan at
t det tar färg. Rör hela tiden. 2. Dela chilifrukten, skrapa bort kärnorna. Finhacka den. 3. Tillsätt chilin och gurkmejan i lökblandningen. Fräs en stund till. 4. Häll i kokosmjölken. Koka upp, sjud i i o minuter. 5. Krydda fiskbitarna. Stek eller grilla dem. Servera med såsen och tex kokt broccoli med fintärnad paprika samt TIPS! Riset kan kokas i kokosmjölk och kycklingbuljong med vitlök, lagerblad, limeblad eller skal, gurkmeja och salt. Nengah Suajarta och Sang Ketut Jiwa trivdes med att undervisa i den snöiga Bergslagsskogen, leendena fanns alltid nära till hands. Och vår okunnighet i deras självklara vardagskryddor hade de överseende med. Som avslutning bjöd de på en balinesisk frukost, och då förstod vi varför de inte ätit så mycket till lunch eller middag; frukosten bestod av fem rätter, bl a chilikryddad oxfilé...
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34