Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 GARDEN TUNA SALAD SUB 4 minibaguette
r salladsblad tomatskivor groddar STRR \ TONFISKSALLAD: 2 burkar tonfisk i olja 1 gu l lök 3 stjälkar seller i 11/ 2 dl majonnäs 1 tsk örtsal t 2 krm vitpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Låt oljan rinna av från tonfisken i ett durkslag. 2. Finhacka lök och selleri. 3. Blanda ihop tonfisk, majonnäs, lök, selleri och kryddor. 4. Skär av locket på baguetten. Lägg på salladsblad och tomatskivor. Fördela tonfisksalladen på mackorna. Lägg ett lager groddar ovanpå och lägg dit locken. Svep in i silkespapper. f CHICKEN WRAPPER 4 tortillabröd 4 kycklingfiléer 1-2 msk smör 2 msk soja 1 tsk örtsal t strimlad isbergssallad tomatskivor röd lök GUACAMOLE: 1 tomat 1/2 gul lök ev färsk koriander 1 mogen avokado 2 msk limesaft 1 tsk salt GÖR SÅ HÄR: 1. Guacamole: Koka upp lite vatten i en kastrull. Doppa i tomaten, ta upp den och dra av skinnet. 2. Skala löken. Finhacka tomaten, löken och den färska koriandern, om du får tag i sådan. Koriandern är mycket speciell i karaktären och kan inte ersättas av någon annan örtkrydda. Men det blir gott utan också. 3. Skala och mosa avokadon med en gaffel. Blanda i lök, tomat och ev koriander. 4. Pressa i limesaft och krydda med salt. Blanda noga. 5. Stek kycklingfiléerna i smör. Krydda med örtsalt. Pensla på soja och ställ åt sidan. 6. Lägg sallad, tomatskivor och finstrimlad gul lök på tortillabröden. 7. Strimla kycklingen och fördela ovanpå grönsakerna. 8. Toppa med guacamole och svep om brödet.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34