Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 A V SI V OC H KE Y L NILSO N ex härl
iga Färsk, rökt eller gravad - lax är festmat! Runt Medelhavet är lax ett dyrbart kalas, här hemma kan vi glädjas åt en mycket prisvärd fisk. Låt oss föreslå några läckra laxar som passar på påskbordet. MIMOSAAGG MED RÖKT LAX Ett fat som är lika vackert som en vårskymning i Provence. FÖ R 4-6 PERSONE R 6 hårdkokta ägg 1 rågad msk majonnäs 1-2 tsk ljus dijonsenap 2- 3 skivor rökt lax 60 g röd stenbitsrom GÖ R SÅ HÄR : 1. Dela äggen i halvor och ta ur gulorna. Mosa drygt hälften av gulorna med majonnäsen. Smaksätt med senap. 2. Klicka tillbaka blandningen i ägghalvorna. 3. Smula resten av gulorna och strö dem över som mimosablommor. Garnera med finstrimlad lax och en klick stenbitsrom. •
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32