Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 "DESSERT D'ÉTÉ" Sommardessert FÖ R 4-
6 PERSONE R 2 små gula meloner 1 kg jordgubbar 3 msk socker 5 dl rött vin 15 färska myntablad GÖ R SÅ HÄR : 1. Rensa frukterna. Skär ut köttet från melonerna och dela i mindre bitar. Dela jordgubbarna i två delar. 2. Lägg frukterna i en skål tillsammans med sockret. Häll över vinet och blanda försiktigt. Låt stå i 3-4 timmar. 3. Vänd ner de hackade myntabladen. Servera och njut.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32