Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 FOTO : ALBER T HÅKANSSO N VBGao mea
Vegetariskt som det svänger om... Cathrine linser&bono r CATHRINE SCHUCK SERVERAR VEGETARISK MAT SOM DET SVÄNGER OM... Är man road av vegetarisk mat är linser och bönor en guldgruva att ösa ur. Soppor, sallader, grytor och pastejer. Ja, listan kan göras hur lång som helst på goda saker man kan laga av linser och bönor. De innehåller massor av järn, B-vitaminer och proteiner. Bönor är fiberrik mat och ger sk långsamma kolhydrater som gör att vi känner oss mätta länge. Det är dessutom billig mat, och det finns alltid några olika typer av bönor i din butik. Torkade bönor behöver ligga i blöt i 8-10 timmar innan de kokas. Men har du bråttom eller inte ska laga några stora mängder, så är bönor på burk väldigt bekvämt. Linser behöver inte blötläggas, de kokar mjuka på 15-20 minuter. Gröna linser behåller dock formen bättre om de blötläggs innan, de röda däremot kokar sönder hur du än gör...
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32