Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 FOR AV ELISABETH EKSTRAND HEMMINGSSO
N FOTO: KENT JAR 1)HAMMAR Pasta kan man hitta i en mängd olika former och färger. Nu finns även ett brett sortimen t glutenfri pasta som väl kan jämföras med "vanlig". Vilken sorts pasta du än tänker bjuda på så kan du nästan alltid hitta en liknande glutenfri variant. Sedan är det bara att sätt a på en extra kastrull och koka den separat. Det gö r livet mycket enklare för alla! Et t tips som borde locka krögare at t få nya gäster. Goda pastarecep t för en lyckad måltid finner du nedan! SAFFRANSPASTA MED SKALDJUR En häftig pastarätt i både färg och smak! Enkel och mycket läcker. FÖ R 3-4 PERSONE R 500 g räkor med skal 1 burk rökta musslor V2 dl olivolja 1 msk soja 1-2 msk mango firuit chutney eller vanlig mango chutney V2-I påse saffran å V2 g pepparmix kajennpeppar 50 g cashewnötter 200-250 g pasta, t ex tagliatelle GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala räkorna och låt musslorna rinna av något. Det går bra att använda en del musselolja till marinaden om man önskar. 2. Blanda olja, soja, chutney och saffran. Smaka av med pepparmix och kajennpeppar. Lägg i skaldjuren och låt dem ligga i marinaden någon eller några timmar. 3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av väl och håll den varm. 4. Hetta hastigt upp skaldjuren, all marinad och cashewnötter i en stor kastrull. Blanda försiktigt ner den nvkokta pastan. 5. Sen era direkt med riven ost, bröd och sallad. t
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32