Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 LAXPASTA En läcker festrätt som även
kan njutas i vardagslag. FÖ R 4 PERSONE R 1 bit färsk laxfilé å ca 500 g 1 msk rosépeppar 1 dl vitt vin 4- 6 schalottenlökar ca 50 g torkade tomater inlagda i olja 1 msk olivolja salt, svartpeppar 2 dl créme fraiche 200-25 0 g pasta, te x spagetti eller tagliatelle GÖ R SÅ HÄR : 1. Skär laxen i 1/2 cm tjocka skivor. Dela skivorna om de är stora. 2. Lägg rosépepparkornen i vinet så att de får dra en stund. 3. Skala och skär lökarna i ganska tunna skivor. Klipp tomaterna i tunna strimlor. 4. Fräs lök och tomater i olja några minuter tills löken är mjuk. Tillsätt laxen och låt den steka med, tills den är genomstekt och har fått lite färg. Det tar bara ett par minuter. Salta och peppra. Ta upp fisken och håll den varm. 5. Häll vin och rosépeppar i pannan. Tillsätt créme fraiche. Låt såsen koka ihop lite så att den blir fyllig. Smaka av med salt och peppar. 6. Servera genom att lägga en bädd av nykokt pasta på varma tallrikar. Häll på såsen och lägg på laxskivorna. Garnera med en kvist citronmeliss. Servera rätten med en färgglad salladstallrik.
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32