Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 AV RAGNA HERRGÅRD OCH SIGBRIT KVARNIN
G FOTO: PEPE NILSSON Från soliga Provence Q serveras en läcker Vi hälsade på några goda vänner i Provence. Givetvis vill de bjuda på lunch. Utan någon större planering fixades en "enkel" bjudning på terrassen med räkor, lamm och jordgubbar. Några grannar tittade in. Härlig värme, lagom avslappnat och mycket gott. Det blev en lång lunch som övergick i kväll... "JE TE TIENS PAR LA QUEUE" Jag håller dej i stjärten FÖ R 4- 6 PERSONE R 1 k g stora räkor V2 dl olivolja ca 3 0 färska basilikablad eller 1 tsk torkad basilika 3^4 finskivade vitlöksklyftor 1 krm chilipasta 2 dl vispgrädde GÖ R S Å HÄR : 1. Skala räkorna men behåll stjärtskalet. 2. Värm oljan i en stekpanna. Lägg i räkorna tillsammans med de skivade vitlöksklyftorna och chilipastan. Fräs i 3-4 minuter. Rör då och då. 3. Tillsätt basilikan. Rör om. Tillsätt grädden och låt puttra i 1-2 minuter. Servera med en baguette eller annat bröd.
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32