Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 Lättlagade fiskar till vardags Platt
a, runda & fyrkantiga Fiskpinnar går hem hos många barn, men med rätt tillbehör kan det bli bra vuxenmat också. Jacob serverar dem te x med en gurksallad - vilket ger många stjärnor i kanten när det gäller innehållet av energi, fett och fibrer. För övrigt gäller det i stort sett alla av rätterna i Bufféköket denna gång då temat är fisk & skaldjur. Till vardagsfest bjuds det på dessert. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYLIST LISELOTTE FORSLIN FOTO JOEL WÅREUS •
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40