Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35 DETT A A R E N ANNON S FRA N LIPTO N
Ulrica Millqvist, restaurangchef och sommelier på en av Sveriges bästa krogar, startar alltid sin dag med en kopp te. — En kopp frukostte är en njutning för alla sinnen. U lrika startar oftast sin dag vid bardisken. Det är där allt händer på Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov. Med utsikt över både entrén, restaurangen och köket sitter Ulrika och går igenom dagen som väntar, öve r en kopp te och en grov ostsmörgås bläddrar hon igenom meddelanden, papper och listor. - Jag tycker om att få en lugn start på dagen, innan allt drar igång. Att mjuka upp mina sinnen i lugn och ro. Nyfiken på Lipton Yellow Label? Använd kupongerbjudandet i stamkundsfoldern! Sedan blir det full fart! Det mest spännande med sommelieryrket är att försöka hitta nyanser i dofter och smaker. Och att pricka in kombinationer mellan mat och vin som ger lustfyllda upplevelser. Dofter och smaker är viktigt när Ulrika väljer te också. - Precis som man har sina favoritdruvor har jag mina favoritsmaker när det gäller te. Jag väljer mina teer lika noggrant som jag väljer vinet till maten! f f • PYSSLA OM DIG SJÄLV MED EN KOPP YELLOW LABEL I en hektisk tillvaro är det viktig t at t ta vara på de små, små stunderna av avkoppling, varför inte med en värmande kopp te au lait? Gör så här: Koka upp vattnet. Lägg i tepåsen och låt teet dra 2-3 minuter. Söta gärna med råsocker. Häll i lite het mjölk. Servera med en bagel och något av dina favoritpålägg. Konsumentinformation : 020 - 33 10 33 YkuowUi
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40