Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16 GRYTA ESPAGNOL FÖR 2 PERSONER 250 g
torskfilé , färsk elle r frys t ca 200 g räkor, färska elle r frysta 1 msk curry 2 msk olivolja 1 burk musslor med spad ä 225 g 2 msk hackad dill 2-4 msk smör salt och peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skär torsken i breda bitar 16 och skala räkorna. 2. Fräs curryn i olivolja i en stekpanna några minuter. 3. Sänk värmen och häll på musselspadet. Lägg sedan i torskbitarna. Låt sjuda på svag värme ett par minuter. 4. Tillsätt dill, musslor, räkor, smör och salta och peppra. 5. Låt stå med lock på i ca 5 minuter på avstängd platta. Servera med ris, potatis eller tagliatelle. Birgitta Morales, Stockholm MELON SK ALAR FÖR 4 PERSONER 2 små honungsmeloner 3 gelatinblad 11/ 2 dl bär och/elle r fruk t 2 dl stark röd saft 1/2 citron GÖR SÅ HÄR: 1. Dela melonerna på mitten och ta ur kärnorna. Pressa citronen. 2. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten några minuter. 3. Ta upp och krama ur den mesta vätskan. Smält gelatiMATSTYLIST & PROVI.AGARE: TINA HELLBERG FOTO: JOEL WAREUS net på svag värme och blanda med röd saft och citronsaft. Ställ kallt. 4. Gröp ur hälften av fruktköttet ur melonerna och blanda det med resten av frukten eller bären. Fördela detta i melonerna och skeda över saften när den börjat stelna något. 5. Låt melonerna stå kallt 1 / 2 timme före servering. Jessica Sundquist, Uppsala Buff é 6/199:
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32