Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 CITRONSNAP S 75 cl brännvin skalet av
1 citron GÖ R SÅ HÄR : 1.Tvätta och skala citronen, men se till att det vita inte kommer med. Stoppa ner skalet i brännvinsflaskan. 2. Låt dra i ert dvgn. Sila bort skalet och slå snapsen i en vacker flaska eller karatf. 3. Servera väl kvlt i immiga glas. NOT - OC H JORD - GUBBSTÅRT A FÖ R 8-IO PERSONE R 1 liter jordgubbar TÅRTBOTTEN : 3 äggvitor 300 g socker 300 g finhackade hasselnötter FYLLNING : 6 äggulor 1 dl socker V2 dl punsch 250 g mascarpone GÖ R SÅ HÄR : 1. Sätt ugnen på i75°c. 2. Vispa äggvitor och socker vitt och pösigt. Rör försiktigt ihop med nötterna. Fördela smeten i två lika stora smorda formar. Grädda i ca 40 minuter. 3. Vispa äggulor och socker pösigt. Blanda med punschen. Fortsätt att vispa fyllningen till en luftig konsistens. 4. Vispa ner mascarpone. Vispa till fast, krämig konsistens. 5. Fördela krämen över tårtbottnarna. Lägg samman dem och dekorera med jordgubbar. 6. Servera direkt. Bottnarna och mascarponekrämen kan göras i förväg, men vänta med att lägga samman tårtan. v, Inköpsställen Fat och skålar från Blås & Knåda, tel 08-6427767. Duk, servetter, glas från Norrgavel, tel 08-205010. Bestick från A la Carte Antik, tel 08-6619988.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32