Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 kotletter, slaksida etc styckas upp.
Alla bitar läggs på stora ugnsfat och täcks med aluminiumfolie. De placeras en bit över grillbädden för varmhållning medan bogar och lår skärs upp i skivor. Ett rejält bord och en stor skärbräda samt vassa knivar behövs. Biffraden skärs upp och nu är det bara att ta in färskpotatisen, de kalla såserna och tomatsalladen. Feststämningen är på topp, Hasse, Eva och Johan minns sin barndoms logfest och lovar att traditionen ska leva vidare.
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32