Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 I väntan på Jill Johnson. Fotoutrust
ning, blommor och åtskilliga kilon råvaror. Ellinor Jidenius, Tony Wallin, Richard Hante och Caroline Lemos är redo för reportaget med Jill Johnson. Resultatet ser du på sidan 4. Garanterat provlagat KRÄMIG PASTA MED KYCKLING OCH GRÖNT Både snabbt och lyxigt – perfekt att bjuda på en fredagskväll. FÖR 4 PERSONER Koka 300 g pasta enligt anvisning på förpackningen. Skär 300 g kycklingfilé i strimlor. Skala och skär 2 vitlöksklyftor i skivor. Skala och strimla 1 gul lök samt 1/2 purjolök. Strimla 1 ask sockerärter (150 g). Blanda kycklingen med 1 msk grillkrydda. Stek den i 1 msk olivolja i en stekpanna ca 3 minuter. Tillsätt vitlöken och 2 msk färsk, finhackad rosmarin. Fräs ytterligare någon minut tills kycklingen är klar. Ta upp och lägg det på en tallrik. Fräs det strimlade 2–3 minuter i 2 msk olivolja. Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen. Tillsätt 2 dl crème fraiche och värm försiktigt. Blanda i grönsaksfräset, kycklingen och 1 påse babyspenat (65 g). Krydda med svartpeppar. Garnera ev med lite hyvlad parmesan. FÖR ALLA? Fri från gluten, om lämplig pasta används. Gör laktos- resp mjölkproteinfri: Kontrollera grillkryddan. Använd laktosfri crème fraiche resp mjölkfritt alternativ, t ex Sour supreme och mjölkfritt ostalternativ. Gör äggfri: använd äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Recepten i Buffé är lite som Idolvinnare – endast de bästa går hela vägen till färdig tidning. Först ska de passera provköket och den kritiska smakjuryn och dessutom platsa framför kameran. buffé Inspiration och matglädje för dig som är st mkumk nd på ICA • nr1A • r 1 ädje f GLÖGGMINGLA – läckra smårätter TILL VARDAGS HÄNG MED TILL BERLIN – trendiga supper clubs LÄTTLAGAT g som är s am und påamkund på ICA • r 1 1 d på CA nr 11 20110 1 •01 • 25 kr d på ICA nr 1 2 11• 5k 1 • 252 kr på chilihet meny påchpå h på chilihet meny Jill inleder med het skaldjurscocktail Jill inleder med het skaldjurscocktail sidan 5 Jillll Jil Jili bjuder BLI TESTLAGARE! Ellinor Provköksproffset Malin Karlén Andersson testar recepten, ibland både två och tre gånger innan de platsar i tidningen. ar n Jidenius är ansvarig för Buffés provkök, där alla recept lagas upp. Caroline Lemos hjälper till. Provsmakning pågår! Lite svårt att få in redaktionen till dagens sjunde rätt … men väl i köket skärper alla smaklökarna. o Godkänt i provköket = redo för foto. Kocken Jacob Gray lagar upp och Pepe Nilsson plåtar. BUFFÉ 1 1 • 2 01 1 31 V NN MA CHEC AR CH SE SIDIDAN 39 AN 39 9 VINN MI NM TNN M THE KAR SNABBA 4 VARDAGSRÄTTER NÄR FANTASIN TRYTER
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40