Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Gör dina egna Dim Sum-/Won Ton-platt
or: Dim Sum: Blanda 1 dl kokande vatten och 3 dl mjöl i en bunke tills det blir en smidig deg. Stäm ev av degen med lite extra mjöl. Kavla ut för hand eller kör degen genom pastamaskin till ca 1/2 mm tjocklek. Stansa ut plattor om 10-12 cm i diameter. Pudra med mjöl så att de inte klibbar ihop. Om du vill göra en Won Ton-deg, blanda i en äggula i degen. ovanför vattennivån och ställ ett fat på glaset där knytena läggs på. Lägg på ett lock. Annars finns bambuångkokare i de flesta asiatiska butiker. 4. Blanda Man Du-såsen och häll upp den i en doppskål. Dim Sum äts som munsbitar som doppas i såsen. Modern Asiatisk Mat Efter att ha läst Peter Lindgrens och Erik Videgårds bok om asiatisk mat så inser man att det är lätt att laga asiatiskt. Nästan alla asiatiska kök bygger nämligen på att det ska gå snabbt och vara enkelt att tillaga maten. Vettiga förklaBuffé 12/1997 ringar på alla de viktigaste råvarorna och var man kan få tag på dem. Ett stort plus för att alla recept är beräknade för en person. Pål Allan fotograferade, Mimmi Jonasson hjälpte till och lagade maten. Bonnier Alba. 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32