Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 smaA/ Julbestyren kan ibland störa de
n goda julstämningen, man är helt enkelt för slutkörd för att orka njuta av julens läckerheter. Därför får du här tips på några av julens masten som vi helt enkelt köper färdiga, och istället sätter vi lite personlig smak på dem. Och så några tips på passande tillbehör. GRAVAD LAX Färdiggravad lax tillhör storsäljarna til l jul . För att få en fräschare smak har jag helt enkelt bara rivit lite limeskal och pressat saft över skivorna. Istället för den traditionella såsen har jag gjor t en gurksallad med smak av grov senap och honung att servera till . LIMELAX FÖR 4 PERSONER 1 bit gravad lax, ca 500 g 1/2 lime GURKSALLAD I SENAP- OCH HONUNGSDRESSING: 1 gurka 2 dl matlagningsyoghurt 2 msk grovkornig senap 1 msk honung 1/2 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skär laxen i tunna skivor. 2. Riv skalet och strö det över laxen. Pressa saften över skivorna. 3. Skär gurkan i tärningar och lägg dem på ett hushållspapper. Strö över salt och låt det dra i 15 minuter. 4. Blanda yoghurt med senap, honung och peppar. Torka av gurkan och blanda den med såsen. Buffé 12/1997 AV BERIT PAULSSON FOTO: LARS PAULSSON
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32