Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Entré med plockbufTé Bilden överst t
ill vänster visar en plocktallrik med crostini tapenade, pumpernickel med laxrom och crostini carpaccio. Under ett fat med crostini carpaccio och crostini chévre. Julia smakar ett räkspett. Sådana ser vi också tillsammans med parmesantwistar på fatet nere till höger. CROSTINI CARPACCIO CA 15 STYCKEN 1/2 sto r baguette olivolja til l pensling , sal t 1 kruka rucolasallad 150 g oxfilé (ca 15 tunna skivor som vari t fryst a i 2 dygn , alt rostbiff ) 1 dl grovriven parmesanost svartpeppar ur kvarn GÖR SÅ HÄR: l.Sät t ugnen på "grill", 250°C. 2. Dela brödet i 15 skivor. Pensla dem med lite olivolja, strö på lite salt och rosta högst en halv minut. 3. Ta ut och vänd dem och rosta på andra sidan. Låt svalna. 4. Lägg ett rucolablad på varje skiva. Placera en skiva oxfilé på bladet och toppa med lite parmesan. Mal svartpeppar över. Ett par droppar olivolja och lite salt förhöjer smaken. CROSTINI TAPENADE CA 15 STYCKEN 1/2 sto r baguette olivolja til l pensling salt (gärna Gourmetsalt ) 1 burk svarta olive r utan kärnor (110 g) 1/2-1 burk sardeller 3 msk kapris saften av en halv citron svartpeppar ur kvarn 2 vitlöksklyfto r 1/2 dl olivolja citronska l til l garnering GÖR SÅ HÄR: 1. Dela och rosta brödet, enligt receptet "crostini carpaccio". 2. Lägg alla ingredienser utom vitlöken och olivoljan i en matberedare med kniv. Kör tills det blir en grovkornig massa. Pressa i vitlöken och tillsätt oljan i en fin stråle medan du kör några varv till. 3. Bre röran på de rostade brödbitarna och garnera med citronskalstrimlor. PUMPERNICKEL MED LAXROM CA 15 STYCKEN 15 runda pumpernickelskivo r 1/2 burk créme fraiche 100 g regnbågsrom , t e x 2 burkar Abbas dillkvistar ev rödlök GÖR SÅ HÄR: 1. Klicka en tesked créme fraiche på varje brödskiva.Toppa med regnbågsrom och garnera med en dillkvist på varje. 2. Finhacka eventuellt lite rödlök och garnera med.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32