Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 3 dl grahamsmjöl 2 dl grov t rågmjöl
3 dl solrosfrön 1 dl linfrön 1 dl russin ev 1 dl hela hasselnötte r GÖR SÅ HÄR: l .Sät t ugnen på 200°C. 2. Blanda ihop filmjölk, bikarbonat, sirap och salt i en bunke. Tillsätt vetemjöl, grahamsmjöl, grovt rågmjöl, solrosfrön, linfrön, russin och eventuellt hasselnötter. Blanda väl, men mycket försiktigt. Buffé 12/1997 3. Smörj en 2-liters brödform väl eller använd bakplåtspapper i formen. Fyll den med smeten och strö över lite mjöl. 4. Grädda i nedre delen av ugnen ca 60 minuter, sänk sedan värmen till 175°C och grädda ytterligare ca 30 minuter. Täck ev med folie. Pröva med sticka att brödet känns torrt. 5. Låt brödet vila minst 5 timmar i formen. Pröva även att smaksätta med torkad eller färsk frukt. Det är bara att blanda med mjölet och fröna. Kokboken Format Personlig, varm och inspireran de. Malin och Lotta har gjort sin kokbok med mycket kärlek. Generösa recept och tips från egna krogen Format i Stockholm ger lust till egna försök vid spisen. En bok för både ung och gammal matälskare. Plus för alla vegetariska förslag. Att de flesta recepten dessutom är enkla att klara av gör inte saken sämre. Ulf Svensson och Paul Hansen fotade. Petter Karlsson skrev. Bokförlaget Max Ström. 15 •
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32