Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Bästa, tmvdagsmateJi/ Middag med »pl
ock« Bästa vardagsmaten handlar den här gången om »plockmat«. Det betyder extra lite arbete i köket. I stället får var och en komponera sin tallrik vid matbordet. Smaklig måltid! TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYUST TINA HELLBERG FOTO ERIC JOSJÖ Buffés kock Jacob Gray har den här gången komponerat plockmat tillsammans med kocken och stylisten Tina Hellberg. Mixad charktallrik med sallad Rimmad lax med varm färskpotatissallad Gazpacho med goda tillbehör Några skivor mortadella, lufttorkad skinka och smakrik salami blir grunden till en god mixtallrik med flera salladstillbehör. Quick & Easy Koka färskpotatis. Skiva och blanda med yoghurt. Sedan får var och en blanda sin egen potatissallad. Got t till rimmad lax. Spagettisallad med havets läckerheter En fräsch soppa som är enkel at t laga. Tillbehören kan varieras efter smak. Med lite stekt/halstrat torskköt t blir den matigare. Bbq-rökig handburgare med pickles & dressing Rökt och grillat är temat för Quick & Easy den här gången. Förklaring till recepten; innehåll per person, se en utförligare förklaring på sidan 36. Energi i kcal: • = < 500, * • = 500-750, • = > 750 kcal Fett i gram: • • • =<30 , •• =30-40 , • =>40 g Fibrer i gram: • • • = >10 , = 5-10, • =< 5 g Kokt pasta, avokado och getost samt en snabblagad tomatsås och skaldjur i lake blir enkelt en lyxig och mättande sallad. I stället för en stor, gör flera små »handburgare«. Goda tillbehör förutom lök och tomat är ostdressing och pickles.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36