Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 Quick ét Easy GRILLADE SPJALL MED ÄP
PELSALLAD Blanda 1 tärnad röd paprika, 2 skaiade och tärnade äpplen, 2 tämade selleristjälkar, 1 dl grovhackad persilja samt 1 dl finhackad rödlök. Smaksätt med 1/2 tsk socker, 112 tsk salt och 1 krm peppar. Rör till sist ner 1/2 dl olivolja och 1 msk vitvinsvinäger. Servera denna friska och fruktiga sallad med färdiggrillade revbensspjäll. För alla? Äppelsalladen innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Kontrollera innehållet i spjällets kryddblandning vid ev te V Z Med små enkla tricks kan vardagsmaten förvandlas till en liten festbuffé. Om ni inte har botaniserat bland alla nya korvar, skinkor och ostar som numera finns tillgängliga för oss konsumenter så rekommenderar jag varmt detta Tidigare var det smakfömimmelser man med glädje mindes från utlandsresor. Nu kan man nästan återskapa det minnet hemma i köket. Lycka till! MIXÄD CHARKTALLRIK FÖR 4 PERSONER SALLAD: 70 g salami 1 liten rödlök 1 kruka persilja 125 g haricots verts (ev frysta) 1 dl mixed pickles 1/2 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1-2 krm salt 1 krm målen svartpeppar MORTADELLARULLAR: 100 g mortadella, stora skivor 100 g champinjoner 2 msk färdig vinägrett rucolablad PARMAPINNAR: 8 grissini (brödpinnar) 100 g färskost 8 skivor parmaskinka, ca 80 g ÖVRIGT: 1 bit cambozola (ost) färskt bröd GÖR SÅ HÄR: 1. Dela salamiskivorna i halvor. 14 Skala, dela och skär rödlöken i tunna skivor. Grovhacka persiljan. Koka haricots vertsen mjuk. 2. Blanda samtliga ingredienser till salladen. Salta och peppra. 3. Skiva champinjonerna fint och blanda dem med vinägretten. 4. Lägg mortadellaskivorna på skärbrädan. Fördela champinjonblandningen på mortadellaskivorna Lägg några rucolablad på varje och rulla ihop. Lägg över rullarna på ett fat. 5. Bre färskost på parmaskivorna. Lägg på en brödpinne och rulla ihop. Lägg upp brödpinnarna på tallrik. Ställ fram ost, bröd och tillbehör. Middagen är serverad! Tillagning: 35 minuter Energi: * * Fett: * * Fibrer: * För alla? Mixad charktallrik innehåller gluten och mjölk. Ägg kan ev förekomma i korven och brödet. Ändra så här till glutenfri: Kontrollera innehållet i korvarna. Använd gurkstavar i stället för grissini till parmaskinkan och välj glutenfritt färskt bröd till cambozolan. En klick färskost på skinkskivan, rulla runt skinkan. på en grissinipinne och Tina: - Det är jättegott att pressa citronjuice på parmaskinkan och ?edar. vrida över lite svartpeppar. Pecorinoost passar också bra här, och varför inte ett gott bröd som rostas och gnids in med olivolja och vitioK och sedan gnuggas med en halv tomat. ) Dukning: Fyrkantiga fat från Granit. Resten privat.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36