Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 BASILIKABIF F En sommarfavorit som ä
r lika god ljummen som kall. Passar också perfekt på en buffé. Här steker jag en hel bit utskuren biff och smaksätter med hemlagad pesto. Man kan också köpa färdigstekt rostbiff och pesto på burk. FÖR 4 PERSONER 1 bit utskuren biff, ca 600 g 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk pinjenötter 1/2 dl pesto, hemlagad eller färdigköpt 1/2 dl grovriven eller hyvlad parmesanost 1/2 dl basilikablad GÖR SÅ HÄR: I.Sätt ugnen på 125°C. Stek körtet i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 60°C. 2. Låt köttet vila i ca 15 minuter. Rosta nötterna i en torr, het stekpanna tills de får färg. 3. Skär köttet i tunna skivor och lägg ut det på ett stort fat. Salta och peppra. 4. Späd ev peston med lite olja om den är tjock. Ringla peston över köttet. Strö över nötter, ost och basilikablad. Servera med potatis-, pasta- eller bönsallad. För alla? Basilikabiff innehåller inte gluten. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet lysozym. E 1105, och bör även kontrollera innehållet i pestosåsen. Den som inte tål mjölk avstår från osten och lagar sin pestosås själv utan ost.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48