Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 SOJAGLASERAD SKINKA MED WASABICRÉME
FÖR 4 PERSONER 500 g färsk skinka 3 dl jasminris 1 msk smör 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1/2-1 dl japansk soja 2 dl buljong 100 g svamp, tex shiitake 1 msk finhackad ingefära 2 dl créme fraiche 1 tsk wasabi eller riven pepparrot GÖR SÅ HÄR: 1. Koka riset enligt anvisning på paketet. 2. Strimla skinkan. Bryn i smör. Skala och skiva löken, hacka vitlöken och tillsätt det tillsammans med soja, buljong, svamp och ingefära. Låt sjuda tills köttet är mjukt. 3. Blanda créme fraiche och wasabi och servera till köttet. För alla? Rätten innehåller inte gluten eller ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i wasabipastan. Mjölk ingår, men receptet kan ändras så här: Bryn köttet i olja eller mjölkfritt margarin i stället för smör. Avstå från créme fraiche-såsen. Kyckling. För alla? Rätten innehåller inte gluten eller ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i glasnudlarna eller använd kokt ris. Mjölk ingår, men receptet kan ändras så här: Bryn kycklingfiléerna och grönsakerna i olja i stället för smör. CITRONGRÄSKYCKLING MED NUDELSALLAD FÖR 4 PERSONER 4 kycklingfiléer 2 citrongräs smör att steka i 2 morötter 1 liten bit ingefära 4 salladslökar 1/3 röd chilifrukt 200 g glasnudlar 1 msk sesamolja 2 msk soja ev 2 korianderkvistar GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 150°C. Dela kycklingfiléerna på längden och stick i en bit citrongräs i varje. Bryn dem i smör. 2. Lägg dem i en form och efterstek i ca 10 minuter i ugnen, eller tills de är genomstekta. 3. Skala morötter och ingefära. Strimla grönsakerna och finhacka ingefäran och chilifrukten. Fräs i smör utan att det tar färg. 4. Blötlägg nudlarna ca 5 minuter i vatten. Ta upp och låt dem rinna av. 5. Blanda allt det hackade med nudlarna. Stek allt i sesamolja tills grönsakerna är mjuka och smaka av med soja. Garnera ev med hackad koriander.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48