Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 BABA GANOUJ Den här dippen är verkli
gen användbar. Förutom att servera den med bröd och grönsaker kan man också bre den på smörgås, ha den som bas på en varm smörgås eller bara servera till kött eller fisk. 6 medelstora auberginer 3 vitlöksklyftor 8 msk tahini, se tipsruta 1/2 msk spiskummin 1 msk pressad citron 1/2 tsk salt GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Lägg auberginerna hela i en långpanna. Rosta dem i 30 minuter i ugnen. Skinnet ska bli svart och köttet genomkokt. 3. Låt svalna lite och dra sedan av skinnet. Lägg inkråmet i ett durkslag i 30 minuter. 4. Mixa auberginen och pressa ner vitlöksklyftorna. Tillsätt tahini, spiskummin och citron. Smaka av med salt. För alla? Pestodip p Pestodippen är glutenfri, men däremo t innehåller den mjölkprodukter . S e upp med vissa sorters parmesanost , som ibland in - nehåller Lysozym (E1105 ) vilket kan ställa till problem för äggallergiker. Välj i stället originalvarianten "Parmigiano-Reggiano " som är Lysozymfri. Fräsiga vitlöksbrö d Vitlöksbröden innehåller gluten och mjölkprodukter . Välj parmesanos t utan konserveringsmedle t E 1105 . Vid äggallergi , se ovan. Kontrollera även att inte bröde t innehåller eller är penslat med ägg . Gurkrör a Gurkröran är gluten- och äggfri . Däremo t innehåller den mjölkprodukter . Hummu s Kontrollera innehållet i tahinin . Hummus - såsen i övrigt är fri från gluten , mjölk oc h äggVärdinnan Katharina Tagliaferro (längst till vänster) och Anton Tagliaferro (i mitten i shorts) har samlat gästerna vid poolkanten, det är fr v Michael och Chrissie Crowley samt Chris och Jan Deane. Baba Ganou j Kontrollera innehållet i tahinin . Dippsåsen Baba Ganou j är i övrigt fr i från gluten , äg g och mjölk. Späd inte med yoghur t vid ev mjölkallergi. Tips! Tahini är en oljig pasta gjord på sesamfrön som används mycket i Mellanöstern. En egen variant på tahini gör du så här: 3/4 dl sesamfrön, 2 msk sesamolja och 2 msk vatten mixas till en slät röra. Ersätt den köpta tahinin med 1/4-1/3 mängd av den hemgjorda. Grön a olive r i ört - oc h lökmarina d Ja. Gröna oliver i ört- oc h lökmarinad innehåller inte gluten , mjölk eller ägg .
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48