Buffé 1
Buffé MATSKOLA
Buffé ÄNTLIGEN PÅSK!
PÅSK Enkla recept med få ingredienser behöver int
e vara trist. Tvärtom så tycker jag oftast att det blir godast och både gäster och värdar blir avslappnade om de slipper stress och stök. MINIPAVLOVA MED SESAM OCH MANGO 8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 msk sesamfrön 2 msk riven kokos 3 äggvitor 2 dl råsocker 1 tsk ättiksprit (12 %) 2 mango 4 passionsfrukter 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 125° C. 2. Rosta sesam och kokos i en torr panna. Låt svalna. Mortla eller mixa till lite mindre smul. 3. Vispa äggvitorna i en rostfri ren bunke till ett skum med elvisp. Tillsätt socker, lite i taget, och ättikan. Vispa till en fast maräng 3–4 minuter. TIPS! Gör en sojamajonnäs av äggulorna. Servera till rödbetspicklade ägg. Recept hittar du på buffe.se. 19 BUFFÉ #03/2019 4. Vänd ner hälften av sesam- och kokossmulet. Klicka ut 8 runda maränger på en bakpappersklädd plåt. 5. Sätt in i mitten av ugnen och sänk till 100° C. 6. Grädda ca 1 ½ timme. Ta ut och låt svalna. 7. Skala och skär mangon i bitar. Gröp ur passionsfrukterna. 8. Vispa grädde och crème fraiche fluffigt. Toppa marängerna med vispet, mango, passionsfrukt och sesam- och kokossmulet.
Buffé SÖNDAGSPREPPA!
Buffé ITALIENSKA DELIKATESSER
Buffé ÄGGSTRA ALLT
Buffé SÖTA DRÖMMAR
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT