Buffé 1
Buffé MATSKOLA
Buffé ÄNTLIGEN PÅSK!
Buffé SÖNDAGSPREPPA!
Buffé ITALIENSKA DELIKATESSER
Buffé ÄGGSTRA ALLT
Buffé SÖTA DRÖMMAR DESSERT Söta drömmar VIT KLADDK
AKA MED DULCE DE LECHE OCH KOKOS 10–12 BITAR / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 100 g smör 200 g hackad vit choklad 2 dl strösocker 2 msk ljus sirap 1 ½ dl vetemjöl 1 krm flingsalt 2 ägg 2 tsk färskpressad citronjuice 1 tsk finrivet citronskal smör och riven kokos till formen Kolafrosting 100 g rumsvarmt smör 200 g färskost ½ dl dulce de leche eller karamelliserad mjölk Topping ½ dl dulce de leche eller karamelliserad mjölk ½ dl rostade kokoschips Nu har det äntligen blivit dags att fira in våren. Svalkande mynta, frisk citrus och härlig vit choklad sätter smak på säsongens ljuvligaste bakverk. GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175° C. Smält smöret och ta från värmen. Rör ner 100 g av chokladen. Blanda ner socker, sirap, mjöl, salt och sist äggen, ett i taget. Rör ner citronjuice och -skal och rör till en jämn smet. 2. Smörj en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter, med smör och bröa med kokos. Häll smeten i formen och toppa med resterande choklad. Grädda i mitten av ugnen 15–20 minuter. Låt svalna. 3. Kolafrosting: Vispa smöret fluffigt. Tillsätt färskost och dulce de leche och vispa ytterligare några minuter. Bred frostingen på den kalla kakan och ringla över dulce de leche. Toppa med kokoschips. 29 BUFFÉ #03/2019 RECEPT OCH STYLING SARA AASUM HULTBERG FOTO SIMON BAJADA
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT