Buffé 1
Buffé NYÅR PÅ DITT VIS! För-, varm- och efterrätt.
Välj och vraka bland recept och skapa din egen meny. Go
Buffé FRUKTIGA BUBBELDRINKAR Skåla in det nya året
med en bubblig cocktail! Vi bjuder på 4 fruktiga drinka
Buffé INGEN VANLIG FRUKOST Maffiga recept på sött
och salt som garanterat mättar hungriga brunchmagar.
Buffé GYLLENE RECEPTSKATTER Sätt smak och färg på
vinter- köket med den älskade kryddan saffran.
Buffé ICAs EGNA SIDOR Budgetvänliga tips för nyår
och skonsam tvätt för oss, våra kläder och vår natur. ICAs EGNA SIDOR N NYHET! Laxbiffar med grönsaksråris och örtyoghurt – med ICA Gott Liv färdigrätter är det enkelt att få en näringsrik måltid på nolltid! I FOKUS: Förenkla nyår TACK! Tillsammans har vi gott, enkelt, slut! Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. samlat in 54 miljoner kronor till cancerforskning som räddar liv. ÅRETS SISTA DAG kräver något alldeles extra på menyn. Även om tiden eller orken är knapp är det lätt att få ihop en makalös trerättersmiddag med hjälp av våra egna varor! Till förrätt: en snabb men lyxig surdegspizza på färdig pizzadeg toppad med smetana, riven ost, kaviar och finstrimlad gräslök. Får det lov att vara pepparbiff med klyftpotatis och bearnaisesås som varmrätt? Och till dessert – krämig glass med smak av salt kola, serverad med varma, sötsyrliga hallon. Gott slut! Rulla ut ICA Familjepizzadeg 550 g på bakpappersklädd plåt. Bred på ICA Crème fraiche Soltorkad tomat & fetaost 28 % 2 dl och grädda. Toppa med ICA Tunna skivor Salami Napoli 170 g och gärna rucola. NICLAS RAPP Kock, ICA Köket BYT UT Att byta dyra råvaror till enklare alternativ är ett bra sätt att hålla nere kostnaden. Varför inte välja räkor framför hummer och flankstek eller kalkonfilé istället för oxfilé? Känns oxfilén som ett måste, servera den istället som förrätt i form av carpaccio eller råbiff. VÄLJ VEGO Att äta vegetariskt är ofta lika med ekonomiskt. Prova att baka hel portabellosvamp i ugn som varmrätt i stället för kött. Eller byt ut löjrommen mot tångkaviar. + + = 36 BUFFÉ #12/2022 HÅLL DET ENKELT Skippa förrätten och bjud istället gästerna på mindre drinktilltugg. Och en kula frisk sorbet i mousserande vin i ett festligt glas är en given succé som dessert! R I MIDDAGSHYLLAN C A s E A G S I D O