Buffé 1
BUFFÉ I ANNONSSAMARBETE MED COCA-COLA GLAZIGT! GR
ILLADE RIBS MED COCA-COLA ZERO SUGAR 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 ½ kg tunna revben 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 3 lagerblad 10 svartpepparkorn 1 msk salt Glaze 33 cl Coca-Cola ZERO SUGAR 1 riven vitlöksklyfta ½ dl tomatpuré ½ dl japansk soja ½ tsk chiliflakes ½ dl honung 1–2 msk vitvinsvinäger 2 msk finriven ingefära GÖR SÅ HÄR 1. Lägg revbenen i en kastrull. Skala lök och vitlök och skär i bitar och lägg ner tillsammans med lagerblad, pepparkorn och salt. Fyll på med vatten så det täcker och koka ca 30 minuter på medelvärme eller tills köttet släpper från benet. Lyft upp köttet. 2. Glaze: Koka ihop alla ingredienser i en kastrull tills hälften återstår. 3. Grilla ribsen och pensla med glazen lite då och då. TIPS Servera gärna med gräddfil, BBQ-sås och coleslaw. Gör sommarens grillmiddag magisk med hjälp av Coca-Cola ZERO SUGAR. Här är glazen du inte vill vara utan!
Buffé ISGLASS, Skippa glassbilen och gör dina egna
glassar i sommar!
Buffé Isglass med te och persika
Buffé BÖNOR MED VITLÖK: Som härligt (och billigt!)
snack – bjud på vitlöksrostade bönor.
Buffé KÖRSBÄRSSYLT Ta tillvara säsongens körsbär o
ch gör egen sylt.