Loading...
Buffé 1
Buffé ISGLASS, Skippa glassbilen och gör dina egna
glassar i sommar!
Buffé Isglass med te och persika
MEDELHAVET RICOTTAFRITTERS MED GRÖN PESTOSALLAD 4
PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 250 g ricotta 1 dl finriven parmesan 2 dl vetemjöl 2 ägg 1 riven vitlöksklyfta 1 ½ tsk salt 1 gurka 65 g färsk bladspenat 250 g gröna ärtor ½ dl pesto olja GÖR SÅ HÄR 1. Blanda ricotta, parmesan, mjöl, ägg, vitlök och salt. Värm en stekpanna med olja och klicka i smeten. Stek på medelvärme tills de är gyllene. 2. Skala gurkan och skär den i mindre bitar. Blanda gurka, spenat och ärtor med pesto, servera med ricottafritters. 35 BUFFÉ #06–07/2023
Buffé BÖNOR MED VITLÖK: Som härligt (och billigt!)
snack – bjud på vitlöksrostade bönor.
Buffé KÖRSBÄRSSYLT Ta tillvara säsongens körsbär o
ch gör egen sylt.