Loading...
Buffé 1
Buffé OKTOBER Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé SMAKRIKT FRÅN BANGLADESH Kocken Nahid Hassan
serverar perfekt palak paneer och het tandoori chicken.
Buffé PAJPERFEKTION Förtjusande vackra pajer: från
crème brûlée i stort format till amerikansk plommonpaj. SÖTT Pajperfektion Kavla upp ärmarna och ta på dig förklädet – nu bakar vi söta pajer som får fikagästerna att storkna! BANOFFEE PAJ CA 12 BITAR / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 100 g smör 1 /3 dl strösocker 200 g digestivekex Fyllning 1 burk dulce de leche eller karamelliserad mjölk ½ tsk flingsalt 2 bananer 3 dl vispgrädde 50 g mörk choklad (70 %) GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175 °C. Smält smöret och blanda med socker. Mixa kexen till smulor i en matberedare eller krossa för hand. Blanda med smöret. Tryck ut i botten på en pajform 24–26 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter tills den är gyllene. Ta ut och låt svalna helt. 2. Bred ut dulce de leche på botten och strö över flingsalt. Skala och skiva bananerna. Vispa grädden. Fördela bananerna på botten och bred på grädden. Riv över chokladen. RECEPT OCH STYLING SARA AASUM HULTBERG FOTO EMMA SHEVTZOFF TIPS! Gör pajbotten i förväg och fyll vid servering. 21 BUFFÉ #10/2021
Buffé MATPIONJÄRERNA Följ med till Lundens Gård dä
r spannmål odlas på traditionellt vis.
Buffé Höstens ingrediens nummer ett stavas pumpa!
Vi låter den ta plats i både söta och salta recept.
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING