Mer Smak 1
Mer Smak i samarbete med Lindahls kvarg .. BOWL M
ED BAR I PORTION 1 dl mjölk 1 dl havregryn 1 msk chiafrön ½ dl kvarg (smaksatt om så önskas) GÖR SÅ HÄR 1) Blanda ihop alla ingredienserna utom blåbären i en skål eller glasburk med lock. Ställ i kylen över natten. Toppa med blåbär vid servering. d s ä s o XXXXXXXXXXXXXXXX / Xxxxxxx xxxxxxxxx Lindahls kvarg tillverkas i Sverige, med svensk mjölk. .. .. ✓ HUR DET BORJADE Runt 2010 drog en riktig träningstrend igång bland svenska millennials, med allt från löpning och cykling till gymträning. (En trend som spred sig snabbt till andra åldersgrupper och som håller i sig – i dag är det vanligare att folk tränar än inte.) Kunskapen om att protein är en viktig byggsten för att få extra effekt i samband med träning fick också fäste. ✓ HUR DET BLEV Runt 2012 började det mycket begränsade antalet kvargprodukter på marknaden sälja mer än väntat. De var låga i fett och höga i protein, och till bra pris. Lindahls lanserade snabbt en naturell kvarg som senare följdes upp med smaksatta varianter. Under Lindahls kvargresa har produkterna uppmärksammats i sociala medier. Lindahls har kunnat diskutera nya smaker och annat direkt med målgruppen, och blivit pionjärer inom innovation, och varit kreativa med många ”funky flavors” i bagaget. ✓ HUR DET AR IDAG Undersökningar har visat att konsumenter tycker att kvarg är lite strävt och torrt. De efterfrågade en krämigare konsistens, så Lindahls bestämde sig helt enkelt för att uppdatera receptet. Nu presentar de stolt sitt krämiga resultat. Samtidigt som alla fördelar är kvar vad gäller proteinhalt, näringsinnehåll och fetthalt. .. ✓ VAD AR HEMLIGHETEN? Hemligheten bakom att kvargen nu är len och ”smooth” är en patenterad produktionsprocess och tillsats av vassleprotein. Inget annat är ändrat i ursprungsreceptet! G a h f r n e o c r a d ä r i n b s b o w l e n m e n g r u k t e r .