Mer Smak 1
BARNENS KOCKSKOLA / Omelett på rispapper Barnens
snabba rispappersomelett! TID: 15 MIN 1 PORTION 1 Vispa ihop 2 ägg med 1 krm salt. 2 Stek 1 rispapper i 1 msk sesamolja ca 30 sek per sida på medelvärme. Sänk värmen. 3 Häll äggen på rispappret och rör om försiktigt tills de stelnar. luch! Gör fler En jättegod allt eftersom till kompisen eller familje. 4 Strö över 1 tunt skivad salladslök, en näve spenat och ½ dl skalade räkor. 5 Köp hem: Lägg på tallrik och ringla över lite srirachamajonnäs. Toppa med koriander. 6 Skär eller klipp bitar, eller rulla ihop och ät som en rulle. Gör fler omeletter allt eftersom. Finns redan hemma: Sesamolja & salt Ägg 40 Salladslök Rispapper Bladspenat Räkor Koriander Srirachamajonnäs mer smak nr 4 2023 R E C EP T: U L R I K A B R Y D L I N G KO C K : IDA F OTO : WOL F G A N G K L EI N S CHM I D T