Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 FRÅN TYSK FÖRMÅN TILL SVENSK ALLEMAN
SRÄTT. Idag kan alla få hamburgare. Men det tog tvåhundra år. I begynnelsen var det endast tyskar som kunde åtnjuta privilegiet att sluka en saftig hamburgare eller två. Där gick hamburgaren att beställa redan på 1800-talet, under namnet Hamburg Steak. Och bara där. Så hade det kunnat förbli, om inte några tyskar bestämt sig för att världen var större än Hamburg. De emigrerade, och hur det gick för dem vet vi inte. Men kunskapen om hamburgaren spreds över klotet. Resten är svensk historia – om du äter Scan Grilla Hamburgare vill säga. De innehåller alltid 100 % svenskt nötkött, och de bästa råvarorna. Smaklig måltid! P.S. Missa inte våra andra hamburgare: Quarter Pounder Original och Barbeque, snabburgare och grillfärdiga hamburgare i 6-pack. Ditt ICA-kort är laddat med ett erbjudande. Se ditt bonusbesked. Scan Matforum, 121 86 Johanneshov. Tel 020–59 59 77. www.scan.se
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40