Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 VAD ÄR TRIFLE? Därom tvista de lärde
… En traditionell trifle görs ofta i en stor genomskinlig skål så att man ser de olika lagren. Man börjar med någon typ av kaka, exempelvis sockerkaka, fortsätter med någon alkohol som man dränker in nämnda kaka med, därpå frukt eller bär i någon form och som avslutning vaniljkräm och grädde. Desserten är populär eftersom den kan göras i förväg och räcker till många. Perfekt till fest eftersom den är så vacker. Den kan naturligtvis även göras som här, i portionsstorlek. BUFFÉ 4 • 2007 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40