Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé EN KVÄLL ATT MINNAS En oförglömlig trerätter
s i mysig miljö. Välkommen att fira in det nya året till
Buffé BUFFÉ 25 ÅR I år fi rar Buffé jubileum genom
goda tillbakablickar. Sist, men inte minst, en omåttlig
Buffé FYRA FRASIGA Som lyxig förrätt till nyår ell
er som lättare måltid av det som finns hemma. Frasiga rå
Buffé MATPIONJÄRERNA Prisbelönt delikatessost insp
irerad av den franska landsbygden. Möt paret bakom Svedj
Buffé VINTERVARDAG Saftigt bröd kombinerat med rik
a smaker. Här lagar vi härlig brödmat för vinterns alla
BRÖDMAT VARDAG TUNNBRÖDSRULLE MED LAX, SENAPSPOTA
TIS OCH GREMOLATA MED GURKA 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 750 g fast potatis 2 dl gräddfil 1 ½ msk dijonsenap 2 tsk flytande honung 1 ½ dl små kapris 1 tunt strimlad rödlök 100 g ärtskott 8 runda tunnbröd 400 g skivad gravad eller kallrökt lax salt, svartpeppar Gremolata 1 dl finhackad dill 1 riven vitlöksklyfta 1 msk finrivet citronskal 1 dl olivolja ¼ gurka GÖR SÅ HÄR 1. Koka potatisen mjuk. Låt den svalna lite och skär i grova bitar. Blanda gräddfil, senap, honung, 2 krm salt och 2 krm peppar. Rör ner potatisen, kapris, rödlök och ärtskott. 2. Gremolata: Rör ihop dill, vitlök, citronskal, olja och ½ tsk salt. Dela gurkan på längden och gröp ur kärnhuset med en sked. Strimla gurkan och blanda med gremolatan. 3. Fyll tunnbröden med potatissallad, lax och gremolata och rulla ihop. Servera genast. Recept på mjukt tunnbröd hittar du på buffe.se 33 BUFFÉ #12/2020 BUFFÉ #10/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR Prisvärd nyårsinspiration oc
h ett besök hos bagarna bakom våra egna pajer: så smakar
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör riktar tren
dkikaren mot pizookien – en chokladcookie i jätteformat!