ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED MAGISKA MAJSBURGARE
MAJSBURGARE 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 1 gul lök 200 g sötpotatis 150 g halloumi eller grillost 1 burk Bonduelle majs 150 g 1 stort ägg 1½ dl mandelmjöl ½ dl vetemjöl 1 tsk salt 4 hamburgerbröd 1 dl crème fraîche 4 salladsblad 1 dl picklad rödlök 1 skivad jalapeño 1 kruka koriander olja GÖR SÅ HÄR 1. Skala och finhacka löken. Stek löken i 1 msk olja ca 5 minuter tills den mjuknar. Skala och riv sötpotatisen fint, krama ur vätskan. Riv halloumi grovt. Häll av majsen. 2. Sätt ugnen på 225°C. Blanda lök, sötpotatis, halloumi, majs, ägg, mandelmjöl, vetemjöl och salt. Forma till 4 burgare. Lägg i en ugnsform och pensla med olja på båda sidor. Ställ in i mitten av ugnen 20–25 minuter. Vänd efter halva tiden. 3. Lägg ihop burgaren med bröd, crème fraîche, sallad, rödlök, jalapeño och koriander. Visste du att... … all majs från Bonduelle är helt fri från bekämpningsmedel? … plastomslaget runt Bonduelle 3-pack majs har ersatts med ett i återvinningsbar kartong? … de små konserverna gör det enkelt att bara ta fram så mycket du behöver och därmed minska ditt matsvinn? Sugen på en saftig vegoburgare? Gör biffar med majs, sötpotatis och halloumi och servera med dina favorittillbehör.
Buffé PÅSKENS BÄSTA Säsongens godaste högtid närma
r sig med stormsteg. I påsk dukar vi upp för ett generös
Buffé DEJLIGA DELIKATESSER Sprudlande vårkänslor s
erveras bäst på rågbröd: prova våra recept på danska smö
Buffé LÄNGE LEVE BAKELSERNA! Prinsess, Napoleon oc
h Budapest – vi guidar dig till de klassiska bakverken.
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Med Söndagspreppen är vardags
maten en enkel match! Ta del av månadens meny här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR En glutenfri nyhet, miljömär
kt lax, frysta favoriter och ICA Kökets bästa tips för p