INNEHÅLL FÖR DIG SOM ÄR STAMMIS Bara våra bästa s
tammisar som handlar för mer än 1 500 poänggrundande kronor/månad får tidningen Buffé hem till sin brevlåda. Tack för att just du är stammis! BÄTTRE PLAST Plasten som omsluter Buffé är tillverkad av 60 % återvunnen råvara. Förpackningen är återvinningsbar och sorteras som plastförpackning. 28 LÄNGE LEVE BAKELSERNA! Prinsess, Napoleon och Budapest – vi guidar dig till de klassiska bakverken. 13 PÅSKENS BÄSTA Säsongens godaste högtid närmar sig med stormsteg. I påsk dukar vi upp för ett generöst långbord fyllt av härliga smaker. 35 SÖNDAGSPREPPEN Med Söndagspreppen är vardagsmaten en enkel match! Ta del av månadens meny här. HITTA RÄTT TEMPERATUR Alla våra recept som tillagas i ugn är anpassade för över- och undervärme – använder du varmluft så sänk temperaturen med ca 25 °C. RECEPT FÖR ALLA På buffe.se hittar du information om innehåll av gluten, laktos, mjölkprotein och ägg i vissa av våra recept liksom tips på hur du kan anpassa dem. OÄNDLIGT MED INSPIRATION På buffe.se hittar du ännu mer recept och matinspiration. Där kan du dessutom bläddra i tidigare nummer av Buffé. BUFFÉ DIGITALT Föredrar du att läsa Buffé på mobilen, surfplattan eller datorn? Du som inte vill ha tidningen i tryckt form kan säga upp din prenumeration på buffe.se med Bank-ID. Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Maria Martinsson ICA Media icamedia.se ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån–fre, kl 9–15 Redaktionen tar gärna emot frågor och kommentarer kring innehållet i tidningen. Frågor kring adressändring, utebliven tidning eller uppsägning av prenumeration hänvisas till ICA Kundservice. 23 DEJLIGA DELIKATESSER Sprudlande vårkänslor serveras bäst på rågbröd: prova våra recept på danska smörrebröd som är något alldeles extra. 3 BUFFÉ #03/2022 36 ICAs EGNA SIDOR En glutenfri nyhet, miljömärkt lax, frysta favoriter och ICA Kökets bästa tips för påsken. Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123, 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Redaktionschef Johan Lindberg Tf ansvarig redaktör Liv Bossuyt Redaktör Agnes Regell Digital redaktör Josefine Nyberg Receptansvarig & matkreatör Sofia Nilsson Senior art director Josephine Johansson Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Turbin Tryck Eversfrank, Meldorf @tidningenbuffe
Buffé PÅSKENS BÄSTA Säsongens godaste högtid närma
r sig med stormsteg. I påsk dukar vi upp för ett generös
Buffé DEJLIGA DELIKATESSER Sprudlande vårkänslor s
erveras bäst på rågbröd: prova våra recept på danska smö
Buffé LÄNGE LEVE BAKELSERNA! Prinsess, Napoleon oc
h Budapest – vi guidar dig till de klassiska bakverken.
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Med Söndagspreppen är vardags
maten en enkel match! Ta del av månadens meny här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR En glutenfri nyhet, miljömär
kt lax, frysta favoriter och ICA Kökets bästa tips för p