Buffé PÅSKENS BÄSTA Säsongens godaste högtid närma
r sig med stormsteg. I påsk dukar vi upp för ett generös
Buffé DEJLIGA DELIKATESSER Sprudlande vårkänslor s
erveras bäst på rågbröd: prova våra recept på danska smö
Buffé LÄNGE LEVE BAKELSERNA! Prinsess, Napoleon oc
h Budapest – vi guidar dig till de klassiska bakverken.
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Med Söndagspreppen är vardags
maten en enkel match! Ta del av månadens meny här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR En glutenfri nyhet, miljömär
kt lax, frysta favoriter och ICA Kökets bästa tips för p ICAs EGNA SIDOR N NYHET! Gott, glutenfritt och supersnat finns vra ltenria pastakoppar med smak av tomat och mozzarella samt carbonara i butik. Perfekt som mellanmål eller lunch när tiden är knapp. I FOKUS: Svensk påsk hjältar från frysdisken! FRÅN SPARRIS TILL sojabönor – fynda nyskördade färska grönsaker direkt från frysdisken! Med vårt sortiment av frysta grönsaker är det hur smidigt som helst att laga enkla och gudomligt goda gröna tillbehör till maten. En krämig grön ärtpesto med mandel svänger du ihop på nolltid och en grön sallad med sparris, haricots verts, fetaost och knaprigt fröcrunch är ett fräscht tillskott till maten. Recepten hittar du på buffe.se Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Skiva och stek ICA Salsiccia 300 g och tillsätt ICA Pastasås tomat/crème fraiche 400 g och kokt ICA Pasta Fusilloni 250 g. Låt koka upp. Toppa gärna med färsk basilika. TOVE LAVESKOG Kock, ICA Köket VÄLJ MED OMSORG I början av våren har den svenska skördesäsongen inte riktigt hunnit komma igång, välj därför lagrade råvaror som rotfrukter och svenska äpplen. Från Sverige-symbolen e en svenska aan gör det enkelt att hitta råvaror med svenskt ursprung. På frukt och grönsaker utan förpackning kan man hitta informationen på varans skylt. RAMSLÖK OCH NÄSSLOR Våriga råvaror som är i säsong lagom till påsk är ramslök och nässlor. Prova till exempel en ramslöksmajonnäs till ättiksstekta morötter på påskbordet! + + = 36 BUFFÉ #03/2022 SVENSK SVARTROT Sparris är för många ett måste på påskbuffén – prova gärna svartrot istället. Minst lika god och dessutom lokalt producerad! R I MÅNADENS KOMBO C A s E A G S I D O