Loading...
Buffé PÅSKENS BÄSTA Säsongens godaste högtid närma
r sig med stormsteg. I påsk dukar vi upp för ett generös
PÅSK SPARRISSALLAD MED ÄGG OCH BASILIKADRESSING 6
PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 6 ägg 2 hjärtsallad 1 knippe rädisor 1 knippe grön sparris 250 g 1 ½ dl valnötter ½ burk sardeller à 80 g Citrondressing 2 dl matyoghurt (10 %) ½ kruka basilika 1 msk finrivet citronskal 2 msk färskpressad citronjuice 1 tsk honung ½ tsk salt GÖR SÅ HÄR 1. Koka upp en kastrull med vatten och lägg ner äggen, låt sjuda 8 minuter. 2. Mixa alla ingredienser till dressingen. TIPS Förbered allt och lägg ihop salladen vid servering. 3. Plocka bladen från salladen och skölj. Ansa och skiva rädisorna tunt. Bryt ev av den nedre torra delen på sparrisen. Koka sparrisen ½ minut i saltat vatten och lägg i isvatten. 4. Rosta valnötterna i en torr panna. 5. Lägg upp salladen på ett fat och toppa med rädisor, sparris och sardeller. Halvera äggen och lägg på. Hacka valnötterna grovt och strö över. Ringla över hälften av dressingen och servera med resten vid sidan av. 19 BUFFÉ #03/2022
Buffé DEJLIGA DELIKATESSER Sprudlande vårkänslor s
erveras bäst på rågbröd: prova våra recept på danska smö
Buffé LÄNGE LEVE BAKELSERNA! Prinsess, Napoleon oc
h Budapest – vi guidar dig till de klassiska bakverken.
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Med Söndagspreppen är vardags
maten en enkel match! Ta del av månadens meny här.
Buffé ICAs EGNA SIDOR En glutenfri nyhet, miljömär
kt lax, frysta favoriter och ICA Kökets bästa tips för p