Buffé INKOKT POTATIS Potatis med mer potatis, och
krämig laxmajonnäs! En ny favorit till årets påskbord.
Buffé GREKISK BOWL Blunda och dröm dig bort till s
ydligare breddgrader med en matig salladsbowl!
LANGOS MED SKAGENRÖRA 8 STYCKEN / 15 MIN INGREDIE
NSER 1 sats langos 4 dl skalade räkor 1 dl majonnäs 1 tsk dijonsenap ½ msk finrivet citronskal 1 msk finriven pepparrot 2 msk hackad gräslök salt, svartpeppar citronklyftor och dill till servering GÖR SÅ HÄR 1. Hacka räkorna grovt. Blanda med majonnäs, senap, citronskal, pepparrot och gräslök. Smaka av med salt och peppar. 2. Toppa langosen med skagenröra, citronklyftor och dill. UNGERSK LANGOS MED VITLÖKSOLJA, GRÄDDFIL OCH OST 8 STYCKEN / 15 MIN INGREDIENSER 1 sats langos 4 msk neutral rapsolja 1 riven vitlöksklyfta 1 krm salt 3 dl gräddfil 3 dl riven lagrad ost ½ dl finskuren gräslök GÖR SÅ HÄR 1. Blanda olja, vitlök och salt. Pensla langosen med vitlöksolja och toppa med gräddfil, ost och gräslök. LANGOS MED AVOKADO, FETAOST OCH JALAPEÑO 8 STYCKEN / 15 MIN INGREDIENSER 1 sats langos 4 mogna avokador 1 jalapeño 200 g naturell färskost 150 g fetaost 1 kruka koriander flingsalt, svartpeppar limeklyftor GÖR SÅ HÄR 1. Dela och gröp ur avokadon, skär i skivor. Skiva jalapeñon. 2. Toppa langosen med färskost, avokado, smulad fetaost, jalapeño och koriander. Strö över lite flingsalt och peppar. Servera med limeklyftor. 30 BUFFÉ #03/2023 TIPS Frityroljan går att återanvända genom att låta den svalna och sedan sila ren.
Buffé LANGOS MED BANAN Krispig frityr, söt banan o
ch svalkande glass. En tolkning på friterad banan – i la