Loading...
Buffé SEPTEMBER
Buffé ÄLSKADE KNÖL
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé EN SÖT PÄRONSYMFONI
PÄRON PÄRONKOMPOTT CA 5 DL / ÖVER 60 MIN INGREDIE
NSER 1 kg päron 1 citron ½ dl strö- eller råsocker 1 dl vatten 1 kanelstång GÖR SÅ HÄR 1. Skala och kärna ur päronen. Skär i små bitar. Lägg i en kastrull. Riv skalet från citronen och pressa juicen. Tillsätt citronskal, -juice, socker, vatten och kanelstång. 2. Låt koka på svag värme till en kompott ca 15 minuter. Låt svalna. 3. Servera gärna på frukostyoghurten med müsli eller granola. 27 BUFFÉ #09/2020
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé KORVENS COMEBACK
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING